Circuit

Het “Heuvelrug Circuit”: Een sportieve uitdaging voor iedere hardloper.

Vier bestaande hardloopevenementen in de regio Utrechtse Heuvelrug bundelen hun kracht om zowel de recreatieve als de competitieve hardloper een nieuwe en mooie sportieve uitdaging aan te bieden: het ‘Heuvelrug Loopcircuit’. Deze vier loopevenementen in 2018 zijn:

Deze loopevenementen kenmerken zich door een mooi en gevarieerd parcours op prachtige bosrijke locaties binnen de Utrechtse Heuvelrug!

Met dit Heuvelrug Loopcircuit willen de organisatoren bijdragen aan meer sociale binding onder hardlopers en tegelijkertijd de meer competitieve hardloper ook de mogelijkheid bieden om een sportieve onderlinge strijd te leveren.  Het circuit richt zich op één afstand: de 10 km.

Deelname aan het 10 km-circuit is geheel gratis en inschrijving geschiedt automatisch bij inschrijving voor één van de vier loopevenementen. Om in het eindklassement te worden opgenomen dient een deelnemer aan minimaal drie van de vier lopen binnen het circuit te hebben deelgenomen op deze afstand. Er zijn drie geldprijzen beschikbaar per leeftijdscategorie. Bovendien ontvangt elke deelnemer een leuke circuitherinnering.

Voor informatie over het circuit:  http://heuvelrugsport.nl/loopcircuit/